Ledig stilling som feier/brannforebygger 100%

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen (MGB) er et felles, interkommunalt brann- og feiervesen for kommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. Administrasjonskommunen er i Ringebu kommune. Forebyggende avdeling har ansvar for over 22.000 enheter i feie- og tilsynsarbeidet. 

Midt-Gudbrandsdal er et populært ski- og fritidsområde, med arrangementer som verdenscup i utfor i Kvitfjell og Peer Gynt spillet på Gålå. Regionen dekker et areal på 3600 km2 med vel 14000 fastboende innbyggere. Området har over 8000 fritidsboliger, i vintersesongen mangedobles folketallet av tilreisende og turister.

MGB er kommunenes viktigste aktør i forebyggende- og beredskapsarbeid for fastboende og gjester i regionen. Utenom å håndtere brannvesenets kjerneoppgaver i distriktet, samarbeider og bistår vi de andre nødetatene i mange situasjoner der befolkning og samfunn har nytte av oss. Forebyggende avdeling har ansvar for over 22000 enheter i feie- og tilsynsarbeidet.

Se vår film om brannforebyggeryrket

Midt-Gudbrandsdal Brann- og redningsvesen har ledige følgende stilling ved forebyggende avdeling med arbeidssted Ringebu Brannstasjon.

1 feier/brannforebygger 100 %, ledig fra 1.april 2024

Vi søker engasjerte medarbeidere med interesse for forebyggende brannvern. Personligeegenskaper vil bli vektlagt. Kvinner oppfordres til å søke. For stillingene som brannforebygger gjelder følgende:

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven er å forebygge brann. Dette gjøres gjennom informasjons- og motivasjonsarbeid om brannrisiko og brannvern i hjemmet, samt feiing av skorsteiner og tilsyn med fyringsanlegg.

Utdanning:

Svennebrev som feier. Søkere med annen relevant utdannelse eller relevant praksis kan også komme i betraktning. Søkere uten svennebrev forplikter seg til å gjennomføre utdanning som brannforebygger i regi av MGB.

Førerkort klasse B

 

Personlige egenskaper:

  • Beherske norsk skriftlig og muntlig.
  • Ha gode kunnskaper om bruk av data.
  • Ha god fysikk og helse som er forenlig med denne type arbeid.
  • Være positiv og serviceinnstilt overfor alle slags mennesker.

 

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Meget gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Et godt arbeidsmiljø.

 Søknadsfrist:

Kun søknader som er lagt inn elektronisk vil bli vurdert, ufullstendige søknader vil bli returnert.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søker vil bli varslet om dette på forhånd. Ansettelsene skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Det må foreligge tilfredsstillende politiattest før tiltredelse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos avdelingsleder forebyggende Tor Engum, mob.918 45 787 eller e-post tor.engum@mgb.no