Ledige stillinger

Illustrasjon: Brev - Klikk for stort bildeHer vil ledige stillinger i Midt-Gudbrandsdal brann- og feiervesen bli publisert fortløpende

Publisert 12.01.2021

Er du vår nye brannkonstabel på Sør-Fron? Midt-Gudbrandsdal brannvesen søker brannkonstabel deltid ved Sør-Fron brannstasjon.

Publisert 18.03.2021

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen – MGB, ble felles interkommunalt brann- og feiervesen for kommunene Ringebu, Nord-Fron og Sør-Fron i 1987. Administrasjonskommune er Ringebu kommune.

Midt-Gudbrandsdal er et populært ski- og fritidsområde, med arrangementer som verdenscup i utfor i Kvitfjell og Peer Gynt spillet på Gålå. Regionen dekker et areal på 3600 km2 med vel 14000 fastboende innbyggere. Området har over 8000 fritidsboliger, i vintersesongen mangedobles folketallet av tilreisende og turister.

MGB er kommunenes viktigste redskap i forebyggende- og beredskapsarbeid for fastboende og gjester i regionen. Utenom å håndtere brannvesenets kjerneoppgaver i distriktet, samarbeider og bistår vi de andre nødetatene i mange situasjoner der befolkning og samfunn har nytte av oss. Forebyggende avdeling har ansvar for over 18000 enheter i feie- og tilsynsarbeidet.

Midt-Gudbrandsdal Brannvesen har ledige følgende stilling ved forebyggende avdeling med arbeidssted Ringebu Brannstasjon.

1 lærling brannforebygger ledig fra høsten 2021

Publisert 27.04.2021

søkes i fast 3,75 % stilling. Opplæring vil bli gitt.

Det er ønskelig med førerkort for lastebil.

Søkere bør bo og jobbe innen en kjøreavstand på 5 min. fra

brannstasjonene.

Stillingene er søkbare for både jenter og gutter.